Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Gratis Bezorging* & Snelle Levering*

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland betaald u €4,95 aan verzendkosten. De verzendkosten komen te vervallen bij aankopen boven de €50,-.

 

Afhalen

Uiteraard kunt u kiezen om een product op te halen bij een van onze afhaal locaties. Om een product op te halen dient u eerst een afspraak te maken. We zullen de mogelijke opties per mail bekend maken. Minimaal word er dagelijks een dagdeel van 2 uur beschikbaar gesteld voor afhaal afspraken.

 

Snelle Levering

We streven ernaar om de bestellingen op de zelfde dag (geld alleen op werkdagen) aan te bieden bij Postnl. Uiterlijk worden de bestellingen de eerst volgende werkdag aangeboden bij de pakketservice. Dit betekent dat u de bestelling op zijn vroegst de volgende werkdag en anders uiterlijk 1 werkdag later kunt verwachten.

 

Maandag besteld; Dinsdag of woensdag in huis.

Dinsdag besteld; Woensdag of donderdag in huis.

Woensdag besteld; Donderdag of vrijdag in huis.

Donderdag besteld; Vrijdag of zaterdag in huis.

Vrijdag besteld; Zaterdag of dinsdag in huis.

Zaterdag besteld; Dinsdag in huis.

Zondag besteld; Dinsdag in huis.

Goed om te weten.

Om te zorgen dat uw bestellingen netjes worden afgeleverd werkt Badkamerventilators.nl samen met de grootste pakketdiensten van Nederland. Zodra het pakket ons magazijn verlaat ontvangt u een e-mailbericht met de melding dat uw bestelling onderweg is. In dit e-mailbericht is tevens een track and trace link terug te vinden. Helaas kunnen wij geen exact tijdstip geven wanneer een pakket wordt afgeleverd. Zorg daarom altijd dat er iemand aanwezig is op het door u opgegeven afleveradres.

 

Nadat uw bestelling is geplaatst kunt u het afleveradres helaas niet meer veranderen. Denk daarom altijd goed na over het afleveradres dat u kiest. Als u overdag niet thuis bent dan kunt u het pakketje misschien wel bij iemand anders of op uw werk laten bezorgen.

 

Wordt het pakket in gevallen van niet thuis retour gezonden dan zijn wij helaas genoodzaakt om de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten op uw rekening. De door ons gemaakte verzendkosten zullen voor uw rekening komen!

 

*Helaas komt het wel eens voor dat de verzending word vertraagd door omstandigheden. Hierbij kunt u onder anderen denken aan stakingen bij de pakketdiensten, vertragingen door weersomstandigheden of voorraadverschillen in ons database. Hiervoor bieden wij alvast onze excuses aan en zullen er alles aan doen om het te vermijden.

 

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met ons klantenservice via info@badkamerventilators.nl.