Eason Badkamer Inbouw Ventilator 100 Mm Matic Met Timer Functie en Vochtsensor

Beschikbaarheid:
10
Model:
10mv
Nog Niet Beoordeeld Geef beoordeling

BADKAMERVENTILATOR - BADKAMER VENTILATOR - INBOUWVENTILATOR

Merk: Eason
Product: Badkamerventilator
Diameter: 100 mm
Optie: Vocht + Timer + Matic Functie
Model: Matic
Afzuig capaciteit:  80 m3 
Geluid overlast: 33 db

Vochtsensor + Timer Optie (Naloop Functie)

Wanneer het licht aan staat zal de badkamer ventilator in werking gaan. Zodra het licht uitgeschakeld word zal de inbouwventilator nog een poosje doorgaan totdat het afgestelde tijd afgelopen is. Indien er hierna nog vocht aanwezig is in het badkamer zal de inbouwventilator nog niet stoppen met ventileren totdat de hoeveelheid vocht afgenomen is. Ook de vochtigheid is met een potschroef af te stellen. Dit model word net als bij een naloop optie aangesloten met 3 draden. Het komt af en toe voor dat er geen fase draad aanwezig is bij het lichtpunt. De sensoren zullen niet werken als u de badkamer ventilator aansluit zonder de fasedraad. De inbouwventilator is dan alleen te gebruiken als een standaard inbouwventilator. Koop een Badkamerventilator met Vochtsensor.

Een nadeel van dit model is dat de inbouwventilator niet wilt stoppen met werking wanneer het te vochtig is. Dit zal vaak het geval zijn in de winter maanden. De luchtvochtigheid is in de winter maanden rond 90 tot 100%. Wanneer de inbouwventilator op 70% staat ingesteld zal de ventilator blijven ventilleren.


Matic (Anti tocht lamellen)

Dit is een extra optie voor alle bovengenoemde functies die er voor zorgt dat er geen ongewenst lucht (tocht) naar binnen komt wanneer de badkamer ventilator uitgeschakeld is. Dit is erg handig als er buiten veel wind is. Bestel een Badkamer ventilator met Matic Optie.

Share

Geef beoordeling
69,99